Welkom

 

Welkom bij Mix&Match kinderopvang.

 

Mix&Match is een particulier kinderdagverblijf gelegen in Heerlen, wijk Bekkerveld. Op 8 april 2013 heeft de ggd ons goedkeuring gegeven en hebben wij onze deuren kunnen openen. Het kinderdagverblijf is klein en knus en wij hebben plaats om maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar op te vangen.

Omdat wij vinden dat kinderopvang niet alleen leuk moet zijn voor kinderen maar ook voor de ouders hebben wij besloten om flexibele kinderopvang aan te bieden. Dat wil zeggen dat u alleen betaald voor de uren dat de kinderen daadwerkelijk aanwezig zijn. (zie informatie).

Er zijn zes ervaren en toegewijde leidsters aanwezig om de kinderen te verzorgen. De leidsters zijn gediplomeerd en tevens in het bezit van (kinder) EHBO. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en en zijn er stagiaire's aanwezig.
Jaarlijks wordt ons kinderdagverblijf gekeurd door de GGD. Dit rapport ligt bij ons ter inzage.     

Het kinderdagverblijf is van maandag t/m vrijdag geopend van 07.00 uur tot 19.00 uur. Mocht u na het bekijken van de volgende pagina geinteresseerd zijn, dan bent u na het maken van een afspraak van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons kinderdagverblijf.