KinderdagverblijfWElten

Welkom bij Mix&Match kinderopvang.


Ons kinderdagverblijf is een veilige en vertrouwde speelplaats. Het biedt kinderen de mogelijkheid om zich in groepsverband te ontwikkelen en is er op gericht het kind in een op kinderen afgestemde omgeving en sfeer een prettige dag te laten doorbrengen, dit zodat het kind zich er veilig en geborgen voelt.


Groepen en locatie


De kinderdagverblijven liggen in de wijken Bekkerveld en Welten in Heerlen. Deze locaties liggen vlakbij de autoweg en andere uitvalswegen. Wij  bieden ruimte aan 16 tot 20 kinderen in de groepen.  


Wij zijn open op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Dit het hele jaar met uitzondering van de erkende feestdagen.


Flexibel en/of vaste uren


Het is bij ons mogelijk om flexibele opvang af te nemen of vaste uren opvang. Wij werken niet met verplichte dagdelen of breng en haaltijden. Wij vragen wel om brengen en halen tussen 10.00 – 12.30 uur te vermijden. Dit omdat dit een druk tijdstip is in de groep en wij op deze manier de rust beter kunnen bewaren.


Vriendjes maken


De eerste vriendjes leert je kind vaak kennen op een kinderdagverblijf. Door het omgaan met andere kinderen leren kinderen de uitwerking van hun gedrag op anderen kennen. Mede hierdoor krijgen kinderen inzicht in hun eigen gevoelens. Tevens leren kinderen al vroeg de betekenis van delen, helpen, rekening houden met de ander, omgaan met conflicten en opkomen voor jezelf.


Samen ontwikkelen


Kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Alles wat je kindje kan en doet, volgen wij nauwkeurig. Er wordt bewust aangesloten op de ontwikkelingsfase waarin het kind zich bevindt.